1

Closed

An error in the SMTP

description

Website installed on a dedicated server (IIS):
Settings IIS - E-mail (SMTP) - message:
During this operation, an error occurred
Data
File name: C:...\mySite\web.config
The line number: 53
Error: unrecognized attribute "enableSsl"
Closed Dec 11, 2013 at 4:36 AM by csharp2002

comments

csharp2002 wrote Aug 28, 2013 at 10:05 AM

This error cause in DotNetAge ? I can not reappear this error. Can you tell me more detail?

HundhausSite wrote Aug 28, 2013 at 10:53 AM

  1. installed on a remote server - the mail server.
  2. made all the settings on the server.
  3. went to the ISS - configure SMTP site (the site has already been placed on the ISS)
  4. I press configure SMTP - a message, which he wrote above.
  5. He went into the web.config site - deleted - enableSsl = "false"
  6. configured for ISS - SMTP
  7. section on the website set up SMTP.
  8. sent a test message from the site - it does not come (test failed)
  9. in web.config appeared (samo. I did not set) - enableSsl = "false"

HundhausSite wrote Aug 28, 2013 at 10:54 AM

samo = independently

HundhausSite wrote Aug 28, 2013 at 11:02 AM

Checked the mail server at the other site (no DNA) - all in order. The mail server is working correctly.

csharp2002 wrote Aug 28, 2013 at 11:28 AM

Are you means when you modify the SMTP in DotNetAge there is not error. But it's not working. It's that right ?

HundhausSite wrote Aug 28, 2013 at 11:56 AM

yes, when I change in DNA SMTP - Save proceeding normally.
When sending a test message - the message - all right - letter went - check the mail.
But no letter in the mail ..

csharp2002 wrote Aug 28, 2013 at 12:02 PM

OK i get that i will check it out.

wrote Dec 11, 2013 at 4:36 AM